Bejelentés


Virágládák


Fa virágláda negyedcsapos illesztéssel. Klasszikus, egyszerű kivitelű virág tartó, a csapon belül szegelt vagy csavarozott. A fa környezetéből nedvességet vesz fel (dagad), meleg száraz időben a felvett nedvesség távozik, így méretei csökkennek. A virágládák anyagának, szerkezetének a fenti méret változásokat fokozottan kell elbírnia (öntözés, kültéri használat). A fenti kivitel esetében a virágláda fa anyagának hidrofób alak változásai semmi gondot nem okoznak, csak magassági méretváltozás jelentkezhet, ami viszont a láda szerkezetét nem károsítja.
Egyszerű fa virág láda apácarácsos virágráccsal.


A függőleges hevederrel szerelt ládák esetén számolni kell a vízszintes elemek közötti diletációs hézaggal, így a fa dagadás során nem feszíti ki magát a fa csavarokból. Az egymáshoz csavarozott vízszintes elemekből építkező virág láda hézag nélkül szerelhető, erős csavarok biztosítják, hogy emelés során szét ne eshessen.
Tölgy fa balkonláda fűrészelt lécekből, heveder nélkül, egymáshoz csavarozott elemekből.
Rusztikus akác virágláda. A függőleges elemeket hevederek tartják össze. A fa méretváltozásai nem jelentenek semmi problémát, mert az elemek két sorban egymás felett elcsúszhatnak.
Változatos formájú fa virágládák. Sokféle formai kialakítás lehetséges, és a virágtartók elhelyezésével is variálhatjuk kertünk összképét.Betétes nagy fa virágtartó.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!